Zaposlitev v trgovini

Zaposlitev v trgovini

Zaposlitev v trgovini

Zaposlitev v trgovini 1

Zaposlitev v trgovini

Dragi moji. Sama zaposlitev v trgovini mora vsebovati tudi prodajno noto. In še bolj mora biti drugačna od ostale konkurence. To pomeni, da se ne pošlje samo nekaj malega o vas ter europass. Ne. To je v sedanjih časih premalo. No mogoče se še pride pri nekaterih trgovcih s takšno prošnjo do razgovora, a pri ostalih … tam pa je malo drugače. Drugače je tudi, ker sam trgovec želi, da se boste za njega bojevali. Se grebli za to minimalno plačano delovno mesto, kjer se dela petek in svetek. Poznamo, kar nekaj podjetij, kjer so v ospredju drugačni obrazi, kot pa pošteno plačilo za pošteno delo.

 

Za zaposlitev v trgovini bodite pozorni!

Bodite pozorni za kakšno delovno mesto se splog gre. Če boste prodajali samo tekstil je to ena smer. Če še imate zraven kozmetiko in vse ostalo, pa je nekaj drugega. Če pa bi hoteli delati v Sparu, Tušu, Hoferju ali Lidli, … tukaj pa so potem spet drugačne smernice. Zapomnite si eno : vsi ne želijo vsega prebrati!

 

Spet drugače je, če želite delati v otroški trgovini

Tudi tukaj je potreben drugačen pristop. Celoto je potrebno napisati v drugačni luči. Pred časom sem pomagal osebi, ki je želela zamenjati delovno okolje. Vendar je v njeni prošnji za delo, ki jo je poslal v eno izmed slovenskih otroških trgovin pisala o tem, kaj vse za delati za tekočim trakom. Prav nič prodajnega in prav nič takega, kar bi samega direktorja prepričala, da jo želi imeti v svoji ekipi. Seveda sva se slišala in pogovorila. Celota je na koncu izpadla popolnoma drgače in oseba je sama spoznala, kje dela napake in še bolj, kako se jih lahko izogiba.

 

Če nekaj izveš iz napak je to najboljša šola

To so besede, ki se jih je potrebno zavedati. če mi ne verjamete lahko sami na lastni koži vso to celoto preizkusite. In za delo v trgovini to še kako velja. Vsaka stranka je drugačna in za vsako se ej potrebno potruditi. Žal moram jaz napisati, da je težko reči “stranka je kralj” ker včasih nima prav in moralno z grdimi besedami vpliva na samega delavca pri čemer sam delavec ni prav nič kriv. Mogoče samo to, da je bil na tem mestu ob tem času, ko se je stranka znašala nad njim. In tukaj bi moral sam delodajalec ali pa bilo kdo drug stopiti v bran prodajalca.

 

Kako do razgovora?

Težko. Ker za delovno mesto prodajalca lahko pišejo prav vsi. Še tisti, ki nimajo izkušnje s prodajo. Še najbolj huje pa je, da se sami po izobrazbi prodajalci na koncu ne znajo “prodati”. Torej. Kaj si vi mislite. če ne pridete do razgovora mi pišite. Mogoče se bo našla kakšna rešitev tudi za vas. Mogoče. Ne morem vsega obljubiti. Vem pa to, da se za prav vsakega presneto potrudim in dam vso znanje od sebe. To pa že nekaj šteje in rezultati so otipljivi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zaposlitev v trgovini

Zaposlitev v trgovini 3

Zaposlitev v trgovini

Zaposlitev v trgovini 4

Zaposlitev v trgovini

Kaj pravijo drugi :

Delo podravska

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.