Zaposlitev za 20 ur mesečno

Zaposlitev za 20 ur mesečno

Zaposlitev za 20 ur mesečno

Zaposlitev za 20 ur mesečno je zelo kratek urnik, da bi oseba prišla do neke konkretne plače. A nekateri gredo tudi v to.

 

Zaposlitev za 20 ur mesečno

Zaposlitev za 20 ur mesečno

Da. Če iščete zaposlitev za 20 urni delavnik na mesec morate iskati po podjetjih, ne samo, ki so bolj velika ampak tudi tista, ki so majhna, a potrebujejo vaše znanje.

 

Dela, ki so aktualna?

  • čistilka
  • hišnik
  • vzdrževalec
  • avto prevoznik
  • inštruktor
  • svetovalec

 

Denar

Tukaj bo oseba malo zaslužila. Ne gre za nek presežek v denarju in plači. Potem pa so še drugi pogoji, kakšna naj ta zaposlitev bo. Ali preko študentskega servisa, mandatna pogodba ali kaj drugega. Seveda tukaj nek delež vzame država.  Tudi to morate vedeti. Pri tem pa morate paziti tudi pri samem podjetju, da vas ne izkorišča. Poznam primere, ko so osebe delale v veliki firmi, ki zaposluje čistilke. Delale so od jutra do večera. Vsaki dan. Še več, ko so lahko. Bile so izčrpane. A plača je bila 20 ur na mesec. Niti centa več. Niti hvala niso rekli. Dovolili so garanje svojih zaposlenih. In na tem živijo še sedaj.

 

Izkoriščanje

Spoznavam in sami vidimo in beremo, da je tega še kar ostalo.  Direktorju se dobesedno jebe za svojega zaposlenega. Samo, da ima on popolni izkoristek, dobiček in še kaj drugega. Žal je to zelo napačno in zakonodaja tudi ni temu namenjena. In potem mi osebe pišejo, se joče in jamrajo. Ko pa rečem, da imajo možnost, da se to spremeni pa rečejo “ne”. In to je to. Sam zaključim pogovor, ker jamranja ne poslušam rad. Če pa oseba ne želi pomoči pa je tudi brezveze, da trošim svoj čas. Žal je to realnost. Vsaj pri meni.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Prvi korak je predvsem ta, da vaše gradivo pokomentiram. Da vam podam brezplačni komentar. Da vas usmerim, kaj je OK in kaj narobe. Razlika bo. Ampak, če jo boste upoštevali pa je vaša stvar. Popolnoma vaša stvar. Ampak dobili boste tisti delček napotitve, da boste sami videli, kje bi se dala sama prošnja za delo res spremeniti.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Zaposlitev za 20 ur mesečno

 

Zaposlitev za 20 ur mesečno

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.