zaprtje podjetja

Zaprtje podjetja

Zaprtje podjetja in zakaj priporočam, da ga zaprejo.

Zaprtje podjetja

Da. Tokrat bom pisal o resnični temi, ki je zelo grenkega priokusa. Gre namreč zato : zaprtje podjetja. Zakaj pišem o tem? Dovolite, da vam razložim. Tukaj spodaj je nekaj resničnih primerov, ki jih poznam ali pa sem jih spoznal v toku leta 2016. Vsi so mi pisali. In tukaj je realna slika, zakaj jim svetujem zaprtje njihovega podjetja. Gre predvsem za podjetja, kot so s.p..

 

Realni primer

Zavarovalna zastopnica 
Hmmm … to je primer med primeri. Niti ne vem, kako naj vam odpišem. Leta 2015 je oseba ženskega spola bila povabljena na seminar o življenjskih zavarovanjih, ki ga je organizirala ena izmed zavarovalnih družb. Pri tem je ta seminar morala še plačati 50€. Skratka tako so jo navdušili, da je že naslednji delovni dal takoj odšla odpreti s.p., najti banko in tudi računovodstvo. Ter podpisala pogodbo s to zavarovalno zastopniško družbo. To je uredila v treh dneh. Da. V treh dneh je imela vse urejeno. Najbolj čudno pri tem je, da sploh ni gledala in ne pazila pri stroškov, ki so ji takoj nastali. Tukaj mislim predvsem računovodstvo, ki jo stane 200€ na mesec. Ko je šla oseba ženskega spola na teren je doživela neuspeh. Neuspeh za neuspehom. Ona ni prodajni tip.

… govorila “to je najboljše za vas” …

Ne zna prodajati in težko se kaj zmeni. Je pa samo govorila “to je najboljše za vas“. Tako, kot je to slišala na seminarju. Edina in to res edina svetla točka je tukaj, da si ni dala sama sebi napisati pogodbe za življenjsko zavarovanje za 100€ na mesec. Vsaj tukaj si je zadala cilj, da, ko jih napiše 30 pogodb potem si jo sama sebi napiše. Do danes 20.09.2016 je minilo več kot eno leto. Do sedaj in v tem trenutku ni naredila niti ene pogodbe. Ničesar. Še za avtomobilsko zavarovanje ji je naredil star zavarovalničar, ker je bil za 66€ cenejši od nje same.

Torej, da počasi zaključim

Oseba do sedaj ni naredila prav ničesar. Si pa iz meseca v mesec nabira stroške. Ima že 6 mesecev blokado računa s tem pa tudi nima kritega zdravstvenega zavarovanja. Državi je že dolžna, kakor tudi računovodskemu servisu. Za življenje si najde vsaki mesec tiste, ki ji posodijo denar. Žal je to zelo kruta resnica. Ko mi je pisala in sva se dobila mi je lepo to vse po resnici tudi povedala ter pokazala računovodske izkaze.

… “jaz bi takoj zaprl s.p.” …

Bil sem šokiran. V letu dni niti ene pogodbe. Nič. Sami stroški in minus. Ko sem ji rekel “jaz bi takoj zaprl s.p.” pa mi je osorno odgovorila “kaj si nor? Kaj pa, če se mi še danes odpre in začnem služiti mastne eure?“. “Potem pa ti žal ne morem pomagati.” sem ji rekel, vstal podal roko, se rokovala in plačal ti dve kavice in odšel. Ne vem drugega, kako naj ji pomagam, zato je tudi brez veze, da še naprej poslušam to, kar ji ne morem in ne znam pomagati. Žal. Pa sem šel.

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : zaprtje podjetja

 

Vas mogoče zanima tudi :

 

Prošnjo vam napišem jaz

Življenjepis

Zavod za zaposlovanje

zaprtje podjetja

zaprtje podjetja

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Zaprtje podjetja, zaprtje podjetja.
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.