Zavod za zaposlovanje Logatec

Zavod za zaposlovanje Logatec

Zavod za zaposlovanje Logatec

Zavod za zaposlovanje Logatec
Zavod za zaposlovanje Logatec

Povezava : https://www.ess.gov.si

 

 

Zavod za zaposlovanje Logatec ter iskalci zaposlitve

Zavod za zaposlovanje Logatec je čedalje bolj poln. Temu je priča tudi sama država. Žal. Zato res upam, da se bo sama država, kakor tudi vsi ostali kraji lepo pobrali iz tega Covid sra***. Vendar se pa sam Zavod zelo trudi. Veliko oseb, ko mi piše mi povedo, kakšno izkušnjo so imeli. Predvsem to, da Zavod samo pomaga vse ostalo pa si mora vsak posameznik priskrbeti. Zelo malo je oseb, ki jim Zavod zrihta oz. najde delo. Tega Zavod ne dela. Oni skrbijo za vse ostalo. In tudi za to, da oseba pošlje prošnjo za delo na neko podjetje.

 

Kje vse iskati delo

Verjeli ali ne malo je teh možnosti. Vsakomur najbolj svetujem, da gre od vrat do vrat. Trkanje na neznana vrata pri tem pa se še morate dokazovati je res težavna pot. Vendar se na koncu lahko zelo obrestuje. Pa četudi vam dajo v podjetju 1 mesec poskusne dobe lahko od tam dobite neko znanje. Dobite pa tudi smernice, kakšno znanje potrebujete, da lahko nemoteno delate. Vsi vemo, da vsega naenkrat ne moremo vedeti. So pa tisti mali segmenti v podjetju, kjer delček znanja prevladuje. Nekdo se specializira na neko malo področje in tisto res zna. In tam je nenadomestljiv.

 

Zavod za zaposlovanje Logatec ter vi

Če ste vi v teh vodah in iščete boljšega delodajalca potem mi pišite. Lahko vam pomagam. Lahko mi že v začetku pošljete vaše gradivo in brezplačno vam ga pokomentiral. Dobili boste vpogled, kaj je priporočljivo in kaj ne. Še bolj pa to, da boste sami na točki, kjer vam bom predlaga, kaj je dobro da se napiše. Če pa boste moje nasvete upoštevali ali ne, pa je na koncu odvisno od vas. Vsekakor pa boste dobili neko smer od osebe, ki dela na tem segmentu.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali

Sandi

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Zavod za zaposlovanje Logatec

Zavod za zaposlovanje Logatec
Zavod za zaposlovanje Logatec

– – – – – – –

 … vendar sem sama optimistka …

Lepo pozdravljeni. Na temo “Zavod za zaposlovanje Logatec” lahko samo tole rečem, da je težko. Vendar sem sama optimistka. Zato sem g. Sandija prosila za pomoč ter prišla do razgovora in poskusnega dela. Sicer sedaj delam v proizvodnji, a mi ni težko.

– – – – – – –

… od njegovega kontakta pa do dela sem potrebovala …

Lepo pozdravljeni. Sama sem z Logatca in vem, da je tudi tukaj omejeno delovnih mest. Vendar se da kaj najti in je tudi veliko priložnosti. Samo najti jih je potrebno ter dokazovati. Vsak dan posebej. Do dela sem prišla preko tega portala in Sandijevo pomočjo. Od njegovega kontakta pa do dela sem potrebovala 23 dni. Sem pa vsaki dan iskala, klicala in pošiljala prošnjo za delo. Samo vztrajati sem morala!

– – – – – – –

Logatec. Naš lepi Logatec. Sama sem dobila možnost se dokazovanja v podjetju import-export. Delo je zelo razmigano, se hitro učiš ter delo z ljudmi, ki so čedalje drugačni. Ampak gre. Plača je redna in sami odnosi so dobri. Zato skrbi tudi sam direktor, ki nas ceni in tudi pohvali.

– – – – – – –

 … sem zamenjala v roku 3 mesecev …

Lepo pozdravljeni. Ko sem videla in brala vse na tej strani sem takoj pisala g. Sandiju. Spoznala sem, da, če kdo mi lahko on pomaga pri zamenjavi delovnega mesta. Namreč sem v podjetju, kjer delamo pridno, a nas direktor ne ceni in to se pozna tudi na sami delovni klimi. G. Sandi mi je pomagal in delo sem zamenjala v roku 3 mesecev. Sedaj je super. Sedaj ve, da gre vse. Če pa ti kdo pri tem pomaga, pa je še toliko lažje in hitrejše. G. Sandi hvala lepa za pomoč.

– – – – – – –

 

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri