Zavod za zaposlovanje življenjepis

Zavod za zaposlovanje življenjepis

Zavod za zaposlovanje življenjepis

Zavod za zaposlovanje življenjepis

Zavod za zaposlovanje življenjepis
Zavod za zaposlovanje življenjepis

Zavod za zaposlovanje življenjepis mora biti napisan tako, da vas bo direktor razumel. Da bo točno vedel, kdo ste ter kje mu lahko pomagate. In to pomagate že takoj. Ne, kako vesli bi bili, da pridete do njega in se še bolj predstavite. Ne. Če se ne znate predstaviti sedaj v tem življenjepisu, zakaj bi vas sploh poslušal. Če sedaj, ko ste imeli možnost niste napisali nič pametnega .. kako to, da bi imeli potem kaj pametnega za povedati? Ne bi. In direktor to ve. Zelo dobro ve. In ne rad izgublja čas s tem. In ga ne. Verjemite mi, da ne.

 

Zavod za zaposlovanje življenjepis
Zavod za zaposlovanje življenjepis

Zavod za zaposlovanje življenjepis

Bodite previdni, kaj boste od sedaj dalje dali naprej od sebe. Ker, ko bo direktor prebral vaš življenjepisi in ga ne bo razumel ga bo dal na stran. V koš. In vidva sta zaključila. Mogoče ne za zmeraj, ampak za ta oglas pa zagotovo. Zato bodite previdni in pazljivi, kaj boste od sedaj naprej dali od sebe. Saj vem … veliko piše o tem in veliko oseb je pohvalilo vaš življenjepis. Ampak ste vi z njim zadovoljni?

 

Če vam v vašem življenjepisu piše beseda “Moji hobiji” ali “Hobiji” ali bilo kaj s tem povezano …

Če v vašem življenjepisu piše beseda “Hobi” ali kaj povezano s tem in ste to kje prebrali ali celo vam je katera oseba rekla “Da je to super” … vsi se motijo. Direktorja ne zanimajo vaši hobiji. Ne. Prav nobenega ne zanimajo vaši hobiji. Res ne. Njih zanima samo eno : kako z minimalno plačo, ki vam jo bo ponudil od vas dobi zadnji atom moči. In, ko bo oseba zbolela ali onemogla – adijo. Jo pošlje na Zavod. Jo odpusti. Natira iz podjetja. Brez kančka vesti ali slabe krivde. Da. Brez vsega tega.

 

Torej …

Veliko se piše o tem, kaj je potrebno napisati. Ampak, to kar boste napisali ne zadostuje. Potrebno je napisati v pravilnem vrstnem redu. Treba je napisati tako, da vas bo direktor razumel. Da o takoj vedel, kje mu lahko pomagate. To je vsa skrivnost. O tem pišem non-stop. Razlog je enostaven. Čeprav oseba ve o čem mora pisati -> le tega ne spravi skupaj. Žal ni enostavno.

 

Tako, sedaj veste!

Da ni enostavno priti do razgovora. Da so prepreke. In, da kljub vsem naporom in sami želji … težko je. Žal je prekleto težko.

 

Vrata podjetij so zaprta

Razlogov je kar nekaj. A, glavni je ta, da … skratka pustimo razloge. Moramo priti do razgovora. Moramo znati potrkati, da nam bodo odprli vrata. Nas videli in prisluhnili. Zakaj imajo podjetja vrata dol zaprta pa je jasno. Obiskalo bi jih preveč oseb, ki sploh ne ustrezajo temu, kar iščejo. In temu se reče – selekcija kadra.

 

Kje ste ostali vi?

Kje ste ostali vi? Če iščete nekaj boljšega morate vedeti, da boste morali tudi drugače ponujati. Vendar vam v začetku lahko ponudim brezplačno pomoč. Brezplačno vam pokomentiram vaše gradivo. Samo pošljite mi ga in dobili boste komentar. Ker nikoli ne veste, kaj vam bo tujec povedal.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Zavod za zaposlovanje življenjepis

… pomagali pri osebnem življenjepisu …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Pred časom ste mi pomagali pri osebnem življenjepisu. In tukaj je povzetek. Za vsako podjetje sem posebej prilagodil življenjepis in teh je bilo 7. Od tega sem prišel do 4 razgovor. Samo eno podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo, druga dva podjetja pa razgovor za v drug krog. Hvala za vse! Aleks, Maribor

Zavod za zaposlovanje življenjepis
Zavod za zaposlovanje življenjepis

 

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

 

Zavod za zaposlovanje življenjepis
Zavod za zaposlovanje življenjepis

 

Kaj pa tukaj :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri