Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev se išče veliko krat. Predvsem zaradi tega, ker so nekateri iztopili in odšli vstran. To je zahtevna panoga dela.

 

Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev

Povezava : https://m.ess.gov.si/iskalnik/rezultati?idArea=1&idRegional=0400

 

 

Kaj mora zdravstveni administrator vse znati?

Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev

Predvsem to, kako se dela v zdravstvenih ustanovah. Vodi kartoteke pacientov, jih naroča na preglede ter pomaga drugim zdravstvenim delavcem. Seveda ta oseba dela še več. Tudi izstavlja račune, pregled pred plačanimi računi, pregled zdravstvene kartice pred veljavnostjo, … Nekatere delajo tudi del receptorja, saj paciente usmerja na prava mesta.  A v največji meri skrbi za pacientove podatke in kartoteko.

 

A je to delo zahtevno?

V neki osnovi in pogovorom je. Potrebno je znati tudi malo zdravniške prakse, saj je vez med papirologijo in zdravnikom. In vse to je lahko velik zalogaj za nekoga, ki se noče preveč učiti ali pa išče samo neko delo, da ga bo opravljal 8 ur in to je to. Ker tukaj je veliko učenja in odgovornosti. Ker gre se za pacienta in tukaj nočete, da pogorite.

 

Kaj je potrebno napisati?

Kje že imate izkušnje in kje jim lahko že takoj pomagate. Tisto, da ste nekaj časa delali, kot natakarica, delavka v proizvodnji, trgovka … tega ne rabite preveč omenjati. Vsak si želi osebo, ki bo zato primerna. Ki že ima neka izhodišča, vsaj, kar se tiče zdravstva. Če pa ne, pa je dobro, da se nekako temu približate. Vsaj malo. Morate se, ker le tako vas bodo prepoznali, kot osebo, ki že nekaj ve in zna. Ter v njo bodo vložili manj ur učenja, kot pa v nekoga, ki ni iz tega področja. In to je bistvo. Kdo bo koga učil, ko pa ni časa ter tudi, kdo si pa to sploh želi in hoče, če pa zato ne bo dobil nič plačila? Jaz ne. In veliko je takih, ki tudi ne.

 

Bodite pozorni

Ko boste poslali vašo prošnjo za delo bodite pozorni, kaj boste poslali. Vse ni dovolj. Ne. Če sami niste prepričani, da je to – to, potem je nekaj narobe. Tudi, če imate v prošnji napisano, da ste veseli in da ste se prepoznali v oglasu -> ste na napačni poti. Tega ne pisati. To lahko mirne volje izpustite. Komu mar, kar si vi želite in kje ste se vi prepoznali, ko pa bodo vašo celoto prebrali pa ne bodo vedeli, kje jim lahko že takoj pomagate. In tukaj se vam vrata takoj zaprejo. Takoj in to zagotovo. Zato pazite, kaj boste dali od sebe in kakšna je vaša prošnja za delo.

 

Pri prošnji za delo vam lahko pomagam jaz

Da. Pošljite mi celoto. Dobili boste odgovor. Če ne drugega, dobili boste brezplačni komentar na vašo vso celoto. A tisti, ki si nekaj želi išče pomoč.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev

Zdravstveni administrator zaposlitev

 

5/5 - (16 votes)
Posted in Tips – smart tips.