Želja po novi službi uresniči

Želja po novi službi uresniči

Želja po novi službi uresniči

Želja po novi službi uresniči je res želja skoraj vsakega obiskovalca na moji strani. In to mi tudi pišejo. Pa jim verjamem. Ni kaj, saj si vsak želi zase najboljše.

 

Želja po novi službi uresniči

Želja po novi službi uresniči

Teh želja je veliko. Res veliko. A eno je želja, drugo pa je to, da oseba res gre v akcijo. Tukaj vam bom dal primer. Želja je premalo. Zelo premalo. Imam željo, da bi šel na nogometno igrišče in igral nogomet. Četudi imam možnost imam izgovore ali pa nimam časa ali pa se mi ne da. Skratka lahko bi šel, pa ne grem. Imam možnost pa je ne izkoristim. Enako ali podobno je pa tukaj. Oseba bi morala samo nekaj naprej poslati, pa ne. A ima pa željo. Hecno, kajne?

 

Želja je premalo

Potrebna je akcija. Oseba mora poslati prošnjo ali življenjepis naprej. Mora se malo potruditi, če želi, da se kaj spremeni. Če tega ni, jaz ne vem in na to nimam odgovora. A osebe imajo tudi slabo gradivo. Kar pa je še večji vzrok, da ne pridejo do razgovora. To preslabo gradivo je samo ovira, kot pa, da bi odpirala vrata.

 

Tudi, če je akcija in oseba pošlje dalje …

Če gradivo, ki se ga pošlje naprej ni OK in ima “luknje” gre v smeti. S tem niste naredili nič in ste samo s prstom pokazali drugam. Direktor vas ne prepozna, kot možnega zapslenega, ki zna in mu lahko pomaga. Ne. Ne prepozna vas. In tukaj nastane največ krat problem. Zato oseba ne pride do razgovora in je v začaranem krogu. Zato mora biti prošnja za delo ali življenjepis napisan dobro. Mora vas prikazati v tisti luči, da vas bo direktor prepoznal kot osebo, ki zna in mu lahko pomaga. In to je težko napisati. Priznam.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Želja po novi službi uresniči

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.