Zelo hitra prošnja za delo

Zelo hitra prošnja za delo

Zelo hitra prošnja za delo

Zelo hitra prošnja za delo ne obstaja. Tudi, če obstaja je lahko nepopolna oz. vam lahko zaupam že v samem začetku ne bo imelo takega efekta, kot bi ga drugače imela. Vsak si za razgovor vzame čas, da se pripravi in skrbno pregleda, koga vse bo povabil na razgovor. In, ko bere same prošnje za delo se naprav njih odloči, koga bo povabil in koga ne.

 

Zelo hitra prošnja za delo v nekaj minutah

Nekdo mi je pisal na mail in prosil, da mu napišem kratko in zelo hitro prošnjo za delo v nekaj minutah. Jaz tega ne znam. Ne znam napisati same prošnje za delo v nekaj minutah? Sicer pa je beseda “nekaj” zelo relevantna. Za nekoga to lahko pomeni tudi do 59 minut. 🙂 Skratka, sama prošnja za delo mora imeti neko osnovo. Osnovo na kateri se gradi cel sistem osebe.

 

Primer #1
Oseba po poklicu prodajalka, ki ima samo prakso brez delovnih izkušenj
Tukaj se je še posebej potrebno posvetiti tej osebi, da se napiše in najde tisto, kar ona najbolje zna in lahko to brez težav ponudimo samemu delodajalcu. Sedaj se sprašujete, kaj naj oseba, ki nima niti enega delovnega dne zaposlitve ponudi delodajalcu? Na to vprašanje vam ne bom odgovoril. Razlog je drugje. Pri tej osebi se mora najti res tisto, kar bo prodajalca prepričalo, da je ta oseba sposobna se dovolj hitro naučiti in pomagati v sami prodaji. Ni vse v delovnem razmerju. Kakšna rdeča nit se lahko skriva tudi drugje.

 

Primer #2
Zamenjava delovnega okolja
To niti ni tako slabo in težko vendar se zakomplicira, če oseba želi popolnoma zamenjati delovno okolje in samo delovno mesto. Pomeni, da lahko iz prodajalke v administracijo ali pa obratno. Tudi tukaj si je potrebno vzeti čas in narediti shemo ter graditi na njej. Potem pa se celota dopolnjuje in prilagaja. Vendar je tudi tukaj potreben čas.

 

Zelo hitra prošnja za delo in takojšen razgovor

Seveda sem zgodaj napisal, da tega ne znam napisati. A znam. Sem in še bom. Tukaj primeri.

 

Primer #1
Oseba želi zamenjati delodajalca s tem, da ostane enako delovno mesto
Programer je imel podjetja dovolj. Pisal mi je, se slišala in naredila strategijo. Ta strategija je bila enostavna. Vnesla sva samo njegove podatke vse ostalo pa samo slike programov, ki jih je pisal. Teh slik je bilo cca. 8. Potem pa še pika na i – s katerimi oridji zna delati. In to je bilo v 20 minutah urejeno in oseba je delo dobila. Tukaj je razlog zakaj si je oseba lahko vse to privoščila? Predvsem zaradi njegovega znanja in tudi to, da zna. Skratka – znanje in delovne izkušnje, ki so merljive in se lahko pokažejo.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zelo hitra prošnja za delo

 

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

 

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri