Zidar - delo v Nemčiji

Zidar – delo v Nemčiji

Zidar – delo v Nemčiji

Zidar – delo v Nemčiji je sedaj zelo iskano področje. Ne morem se začuditi, koliko oseb mi pripoveduje, da je dobilo delo v Nemčiji, kot lahka fizična ali pa celo zidarska dela. Pri tem pa mi večina tudi pove, kakšne bivalne in delovne pogoje imajo. Je boljše, kot nekaj let nazaj. Veliko boljše. Vsak ima svojo posteljo in tudi nekih nadur ne smejo več delati.

 

Zidar – delo v Nemčiji ter prošnja za delo

Če boste kje videli oglas “Zidar – delo v Nemčiji” verjetno boste potrebovali samo prošnjo za delo. Vendar kaj noter napisati. Mogoče se morate prej vprašati ali ste sami pripravljeni iti delat v Nemčijo. Ali je to – to. Ali ste res iz tega testa, ki bi lahko šel za 3 ali več mesecev v tujino. Če je odgovor da, potem vas loči samo še ena dobra prošnja za delo od Nemčije 🙂

 

Zidar – delo v Nemčiji ter kaj napisati?

Napišite predvsem vaše vse delovne izkušnje, tako v zidarskem poslu, kakor tudi samem delu na gradbišču. Napišite tudi, da radi delate in da vam delo v tujini ne predstavlja problema. Predvsem bodite vi, saj gre za dolgi projekt za katerega tudi samo podjetje jamči za vašo vztrajnost in delovno vnemo.

 

Prijatelj in Nemčija

Prijatelj si je našel Slovensko podjetje, s katerim je šel delat v Nemčijo. Čeprav so prej potekali sami razgovori ali bo vzdržal ali ne je prijatelj bil 100% prepričan, da pa on bo to že zmogel.
A, čez 3 dni je poklical direktorja in rekel, da on ni za to delo. Se mu ne da. Naj nekdo pride po njega.  Kljub pogovoru si ni premislil. Tudi samo delo je bilo v industriji, znotraj hale, ne umazano ter zelo malo fizično.  Ampak prijatelju se res ni dalo. Skratka, kaj se je na koncu zgodilo? Ker je malo preveč rekel in se delal frajerja so ga postavili pred cesto in tako si je moral sam na svoje stroške poiskati vožnjo do Slovenije.

 

Delo v Nemčiji ter Vi?

Če vam je takšno delo všeč ali pa veste, da bi vzdrževali vam lahko pomagam pri snovanju same prošnje za delo. Moram vam edino priznati, da me je zelo presenetilo, da tuj jezik tukaj ni problem. Če ne veste pa ne veste.
Torej prošnja za delo … lahko vam pomagam. Samo pišite mi.

 

Toliko na kratko ter držim pesti za vaš uspeh!

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zidar – delo v Nemčiji

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.