Življenjepis CV

Življenjepis CV

Življenjepis CV

Življenjepis CV

Življenjepis CV

Saj življenjepis CV je nekaj vsakdanjega. Nekaj, kar skoraj vsak direktor zahteva ali pa pričakuje. Seveda je razlika med življenjepisom ter samo prošnjo za delo. Življenjepis CV je bolj primeren za tiste z višjo izobrazbo.

 

Primer št. 1
Če oseba išče delo v finančni instituciji, kot so banke, zavarovalnice ali računovodstvo je tukaj primeren življenjepis. Vendar je lepo, da se oseba razpiše z vsem znanjem, z vsemi dodatni seminarji ter izobraževanji. Tudi, katere profesionalne finančne programe zna uporabljati. Tukaj se lahko oseba res lepo razpiše. če pa doda še osebnost pa nima kaj zgrešiti.

 

Primer št. 2
Če gre za delo z nižjo stopnjo izobrazbe, kot je delo v proizvodnji, trgovka, frizerka, CNC operater, kuhar, … tukaj pa v poštev pride sama prošnja za delo. In je tudi primerna za vsa takšna dela.

 

 

Berljivost

Vaš življenjepis CV naj bo zelo dobro berljiv. Naj bodo napisane točno te besede, katere so za vas zelo pomembne ter poudarijo vaše največje delovne lastnosti ter s čim se lahko najbolj pohvalite. Sama berljivost mora biti lepo pregledna. Mora biti lepo razdeljeno na glavo in nogo. Celota mora

 

 

Pohvala

Življenjepis CV je namenjen temu, da se znate pohvaliti, ter kaj  znate in tukaj lahko izpostavite ravno to, kar najbolj znate in se lahko pohvalite. Tukaj se lahko pohvalite s projekti ali pa z dodatno odgovornostjo. Tudi same projekte lahko do dobra opišete ter priložite slikovno gradivo.

 

Primer št. 1
Delo za marketing v oglaševalski agenciji. Tukaj so iskali osebo, ki razmišlja res široko in išče nove ideje za stranke. In, ko je oglaševalska agencija dobila dopis ga je prebrala. Namreč v tem dopisu je bil spremni nagovor, zakaj so to dobili, sledil je življenjepis ter lepo opisani trije projekti. Ti projekti so bile TV reklame, katere smo vsi že lahko videli na TV. Oseba je bila povabljena na razgovor ter kasneje delo tudi dobila.

 

 

Življenjepis CV ter moja pomoč

Pošljite mi vaš življenjepis in dobili boste komentar.
Pošljite mi ga, da ga pregledam in vam za začetek podam komentar.
Dovolite, da vam pomagam jaz.

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Hvala lepa ter držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

  Tema : Življenjepis CV

Življenjepis CV

Življenjepis CV

Življenjepis CV

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.