Življenjepis muzikanta

Življenjepis muzikanta

Življenjepis muzikanta

Življenjepis muzikanta je lahko lepa popotnica za tiste, ki se želijo pohvaliti. A to je premalo. Važne so slike ali video iz koncerta. Šteje samo to.

 

Življenjepis muzikanta

Življenjepis muzikanta

Življenjepis muzikanta

Tega še pa nisem pisal. A je bil velik izziv. Namreč pisal mi je muzikant. Ko je povedal, kakšne vse reference ima in kje vse ter s kom je igral sem se malo zamisli, zakaj sploh rabi nek življenjepis? A ga res? Mislim, da ne. Če ima oseba res neke reference ima tudi njihove gsm številke. Saj veste na kaj namigujem? Na veze in poznanstva. In res.

 

Zakaj ni igral v nobenemu ansamblu?

Razlog je samo eden in le ta se zelo hitro širi. Oseba se ne zna prilagoditi. To je to. Če osebi, kot muzikantu nič ne paše, ga skupina ne želi imeti. In to se dogaja njem. čeprav je mojster svojega inštrumenta, noben noče z njim igrati. Tudi za rojstno-dnevne zabave nima dela, ker ga ne najamejo. Skratka njegova osebnost ne paše k njegovemu delu. Saj veste, kaj pa sem nekaj časa nazaj pisal o osebnosti na delovnem mestu? Da vam na hitro napišem, če oseba osebnostno ne paše v ekipo, gre.

 

Želja je samo premalo

Ta muzikant je dosegel nivo, kot si ga noben ne želi. Zna in ima talent, a zraven njega nihče ne ostane. Niti mu več ne pomagajo. In to je njegov edini vir preživetja, ki pa se krči iz dneva v dan. Tudi znanci in sorodniki, ga več ne najamejo ali prosijo, naj jim nekaj zaigra. Ne. Ga ne. Ga pustijo lepo na miru.

 

In, kje lahko jaz pomagam temu muzikantu?

Nikjer. Že, ko sva se slišala sva oba ugotovila, da imam jaz drugačno mišljenje, kot on. In ne morem pomagati. V tem primeru niti ne vem, kako bi. Res ne vem.

 

Kje ste ostali vi?

Če želite priti do razgovora mora vaš življenjepis ali CV biti dobro napisan. Ne samo, kar si vi želite ampak tudi to, kaj vse lahko daste naprej. Kaj je tisto, kar bo vašo podjetje pridobilo z vašim znanjem? Izpostavite to. Razpišite se. Bodite vi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Življenjepis muzikanta

– – – – – – – – – –

Življenjepis muzikanta

Življenjepis muzikanta

Posted in Tips – smart tips.