Življenjepis osebe

Življenjepis osebe

Življenjepis osebe

Življenjepis osebe
Življenjepis osebe

Ko direktor v roke vzame nek življenjepis osebe ima pričakovanja. Njegova pričakovanja so ravno takšna, kakršno potrebo po novem zaposlenem ima. Predvsem ga zanima, kakšen je življenjepis osebe ter, kaj vse mu lahko takoj ponudi. Kdaj lahko začne takoj z delom ter kakšno korist bo imel od novega zaposlenega.

 

 

Kakšen naj bo življenjepis osebe?

Življenjepis osebe naj bo oseben ter predvsem mora vsebovati vse potrebne informacije, da boste samega bralca tudi prepričali, da ste vi ta prava oseba za novo delovno mesto. Biti mora takšen, da bo direktor takoj vedel ali ste a to delovno mesto ali pa ne. Morate razumeti, da direktorji tudi ne želijo imeti vseh. Mogoče ne želijo imeti tistih, ki menjavajo delovno mesto ali pa tistih, kateri so dlje (več kot 8 mesecev) na Zavodu.

 

 

Kaj mora vsebovati …

Vsebovati mora prav vse, da samega direktorja prepričate v to, da vas želi spoznati. Življenjepis osebe mora imeti vse,  tudi razločno napisana delovna mesta ter vsa dela, katera so vam bila zaupana. Tukaj ni izjem. Bolje napisati več, kot pa kaj premalo.

Primer :
A ste kdaj bili na kakšni spletni strani podjetja. Ali pa ste kje zasledili povezavo ter naslov “življenjepis direktorja”. Potem pa ste to odprli pa je bila cela kača tega napisanega. Za vsako leto posebej. Za tega direktorja je pomemben prav in vsak datum v njegovem življenju. Vsak seminar in vsako napredovanje. Vse. In verjamem, če želi ta direktor napredovati bo celoto vzel in jo še nadgradil. Še povečal.

 

Konec

Dober in celo osebni življenjepis je težko napisati. Ker, če bi bilo enostavno potem vi tega ne bi rabili brati. Potem se vi nebi znašli tukaj – na tej strani.
Ker pa ste že tukaj vam lahko ponudim pomoč.

 

Ne delajte te napake še naprej, da se sami spopadate z življenjepisom.
Pošljite mi ga, da ga pregledam in vam za začetek podam komentar.
Dovolite, da vam pomagam jaz.

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Hvala lepa ter držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis osebe

Življenjepis osebe

 

Življenjepis osebe
Življenjepis osebe
5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri