Življenjepis po 50 letu

Življenjepis po 50 letu

Življenjepis po 50 letu

Življenjepis po 50 letu je lahko lepa gesta tudi za napredovanje. A vse je odvisno od posameznika. Predvsem, koliko je sam kaj hotel doseči in koliko se je trudil.

 

Življenjepis po 50 letu

Življenjepis po 50 letu

Življenjepis po 50 letu

Ko me oseba prosi, da bi pomagam pri življenjepisu po 50. letu starosti si vzamem čas. Pri tem pa ponekod takoj spoznam, da ni kaj pomagati. Težko je osebi pomagati pri življenjepisu, ko pa je zadnjih 30 let delala, kot šivilja eno in isto delo. In tukaj ni kaj. Žal. Oseba samo to zna, Kaj drugega pa … če ni napisala ne zna. Ne glede, kakšno željo je sedaj dobila je sama želja res premalo. Treba se je vstati in narediti prvi korak.

 

A večina nima motivacije, kaj šele neke vizije

In tukaj jaz ne znam pomagati. Res ne. Če oseba nima nekega zagona, da nekaj želi spremeniti, kljub temu, če me prosi na koncu iz tega ni nič. Vsaj do sedaj je tako bilo. Ne glede, kako sem se jaz trudil na koncu sploh ni bilo pričakovanega cilja. Kar pa je najslabše je samo to, da jaz sem se trudil, oseba, kateri pa sem pomagal pa ne. Se ji ni dalo. Imela je samo toliko želje po pomoči a vse drugo pa nič. Skratka vse je bilo zaman. Popolnoma zaman.

 

A se da

Dokaz so mnogi, ki imajo vizijo in se dnevno bojujejo za vse korake, ki jih še morajo narediti. Le teh korakov je veliko in preprek še več. Če samo odmislim, koliko določene birokracije in papirnate vojne nekdo preživi … pohvale. Same pohvale. Da mu uspe ve to, potem pa je na vrsti njegovo znanje in vse spretnosti, ki jih premore. Super in same čestitke ter pohvale.

 

Kje ste ostali vi?

Če želite priti do razgovora mora vaš življenjepis ali CV biti dobro napisan. Ne samo, kar si vi želite ampak tudi to, kaj vse lahko daste naprej. Kaj je tisto, kar bo vašo podjetje pridobilo z vašim znanjem? Izpostavite to. Razpišite se. Bodite vi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Življenjepis po 50 letu

– – – – – – – – – –

Življenjepis po 50 letu

Življenjepis po 50 letu

 

 

Posted in Tips – smart tips.