Življenjepis predloga

Življenjepis predloga

Življenjepis predloga

Življenjepis predloga ni nujno, da je uspešna, če je tipska in v njen ni kalček osebnosti.

 

Življenjepis predloga in sama nujnost!

Življenjepis predloga
Življenjepis predloga

 

Ko od sebe pošljete življenjepis morate biti toliko previdni, da ni to samo nek zgolj in dolgočasen življenjepis, katerega oseba samo preleti. Če to naredi ni haska. Ni tega, da bi bralec rad doživel in dobil vprašanje, da vas sploh hoče in želi spoznati. Ker, če je življenjepis osebni in ima vse tisto, kar nekdo pričakuje – lažje se pride do razgovora. Lažje. Hkrati pa je tudi dobro, da bralec že takoj ve, kje mu lahko pomagate in takoj izve, kaj znate. tako si lahko sam naredi neko strategijo vodenja in učenja za vas. To pa je pomembno.

 

Življenjepis predloga vam lahko tudi škoduje?

Življenjepis predloga
Življenjepis predloga

Na spletu sem videl mnogo predlog. Zanič. Na terenu sem videl mnogo življenjepisov, ki so bili s temu predlogami – ni razgovora. Ko pa se pogovarjaš z direktor, pa ga vprašaš “zakaj pa tega ne pokličete na razgovor?“, pa sam reče “saj ni nič pametnega napisano. Pa še zelo sem iskal, kje vse in kaj je tam delal ter kako dolgo. Tega ni in zakaj bi se z njim sploh ukvarjal?“. In to je to. To je dejstvo. To je tisto, o čem pišem, če se nekaj vzame in samo prilagodi. Ni efekta, kajne? Ampak to vsak že takoj spozna, ko pošlje 20 življenjepisov pa niti enega odgovora. Niti zavrnitve. Ufff to pa je problem, kajne?

 

Pa gremo dalje!

Prišli ste do trenutka, ko se zavedate, da morate imeti drugačen življenjepis od ostalih. Vaš mora biti takšne, da bo nekaj pametnega povedal in da bo bralec vedel, kdo ste in kaj znate ter kje mu lahko že pomagate takoj. Tega s tipskimi življenjepisi ne morete, kajne? Tato potrebujete osebni življenjepis, ki pa lepo nagovarja tudi direktorja. Da. Ta nagovarja z znanjem, ki ga imate in tudi nagovarja na to, kje jim boste pomagali.

 

Zakaj življenjepis predloga ni OK?

Ker je monotona in ne poudarja tistega, kar v resnici bi morala. Zamislite si sledečo zadevo. Podjetje na mail dobi 100 takšnih barvnih listov. A podjetje pa špara s tonerjem. To ni OK. A mislite, da si bodo dali to printat? Ne. Ne bodo, ker gledajo na v

 

 

Življenjepis predloga ter vi?

Življenjepis predloga
Življenjepis predloga

Potrebujete pri tem pomoč? Tukaj vam lahko sam dobro pomagam. zato, ker znam. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

Tema : Življenjepis predloga

Življenjepis predloga
Življenjepis predloga

 

Kaj moraš napisati?

Življenjepis predloga, če na spletu ni vredna ničesar. To sem spoznala tudi sama. Kar nekaj. A, ko veš, kaj moraš napisati šele takrat spoznaš, kje si ga polomil. Prej pa ne.

5/5 - (21 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri