Življenjepis primer srednja šola

Življenjepis primer srednja šola

Življenjepis primer srednja šola

Življenjepis primer srednja šola

Življenjepis primer srednja šola

Življenjepis primer srednja šola je zelo pogost iskalnik oz. potreba vsakega posameznika, ko naredi srednjo šolo. Pri tem pa se odloči, da bo raje šel delati, kot pa naprej študirati in si nabirati nova znanja.  Vendar je tudi življenjepis v takšnem primeru zelo dobrodošel, saj se lahko oseba lepo predstavi, če le ima s čim.

 

Kakšen naj bo ta življenjepis primer srednja šola?

Verjeli ali ne, ko oseba dokonča srednjo šolo ima bolj slab življenjepis. Razlog je predvsem v tem, ker nima nekih dodatnih rednih delovnih izkušenj. Vse dela preko študenta, če sploh kaj dela. In to je to. Žal premalo, da bi se iz tega napisal en dober življenjepis. Čer, če celoto vnesemo v nek CV bo ven prišlo … osebni podatki in nekaj malega in nič več. Zelo težko je tudi samemu delodajalcu obrazložiti glede našega znanja, ki smo ga dobili vendar smo brez prakse. Enaka težava je s tujimi jeziki. Eno je ocena šola, drugo pa je resen pogovor s stranko.

 

Kje ste ostali vi?

Veste pred časom me je oseba prosila za pomoč Dokončala je 3-letno šolo in hotela je imeti izvrstni življenjepis. Vendar je tukaj že v začetku nastal problem? Ta problem je bil eden in edini. Oseba ni imela prav nobene delovne izkušnje. Nič. Niti preko študenta ne. Nič. Zato v takšnem primeru svetujem, da oseba začne s prošnjo za delo. Šele potem, ko si pridobi znanja in delovne izkušnje, šele potem lahko napreduje v sam življenjepis. Katerega oplemeniti z vsemi znanju. Tudi dodatna izobraževanja spadajo sem.

 

Kako naprej?

Veliko dobivam email pošte na to vprašanje. Kako naj oseba začne delati, ko pa je komaj končala šolanje, pri tem pa sam direktor zahteva delovne izkušnje. Sa, se tega zelo zavedam in vem, da je težko. Zelo težko. Pri tem pa še sami dijaki delajo tudi napake. Ena izmed tega je tudi ta, da dijaki, če že delajo preko študenta ne delajo tega, kar študirajo. Delajo nekaj drugega in tudi tukaj ne moremo izkazati nobenega znanja. Zelo primerljivo je avtomehanik. Oseba je raje delala v proizvodnji, kot pa si iskala delo v avtomehanični delavnici. Kaj naj napišem za tega avtomehanika, ki ima samo to šolo brez nikakršnih izkušenj? Jaz tega ne vem. In zato pravim, da je težko.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

 

– – – – – –

… sem vključevala od osnovne šole, družine in vseh hobijev …

Lepo pozdravljeni. Vsak si išče najboljšo pomoč, da bi le čimprej prišel do dela. Tako je bilo tudi pri meni. Vendar sem nekaj časa iskala pomoč na prav napačnem mestu. Moja prijateljica, čeprav je po poklicu profesorica slovenščine mi je pomagala. Vendar brez uspeha. V moj življenjepis sem vključevala od osnovne šole, družine in vseh hobijev, ki jih imam. A ni bilo rezultata. Potem mi je pomagal g. Sandi. Zadeva se je hitro spremenila. a njegova prošnja pa je bila drugačna. Popolnoma drugačna. In samo zaradi tega je bil razgovor in na koncu veseli rezultat – delo. Super. G. Sandi hvala lepa za pomoč ter vse dobro.

Lepo pozdravljeni. Še vedno ne razumem zakaj v letu 2020 oseba piše glede družine, poroke in tega, da živi v hiši? Res ne. Ko pa komaj čakam, da preberem, kaj vse zna pa nič. Niti besede o tem. Žal taka prošnja gre v koš. Deleted ali pa se odda na reciklažo papirja. Hvala tudi vam za te besede. Držim pesti za vaš uspeh, Sandi

– – – – – –

… hvala za pomoč …

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala za pomoč zato vsi ostali -> pišite g. Sandiju, ker zagotovo, vam bo pomagal. Če bo le znal.

– – – – – –

Življenjepis primer srednja šola

Življenjepis primer srednja šola

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.