Življenjepis primer za zaposlitev

Življenjepis primer za zaposlitev

Življenjepis primer za zaposlitev

Življenjepis primer za zaposlitev
Življenjepis primer za zaposlitev

Življenjepis primer za zaposlitev je nekaj osnovnega, da oseba pride do razgovora. Oz. bom takole napisal – da oseba vsaj pride do razgovora. Vendar pri tem oseba srečuje velike težave. Prva je ena in edina pa še ta največja. Kaj za hudiča naj napiše, da bo imela možnost razgovora in osebne predstavitve.

 

A v realnosti le ni tako

Težko je. Ko mi oseba pošlje “Življenjepis primer za zaposlitev” to le ni to, kar bi imeli neke rezultate. In ne samo, da nima rezultatov. Oseba niti ne ve, zakaj nima rezultatov. Pri tem na koncu misli, da je oseba sama kriva za to, da ne pride do razgovora. A ni. Problem se skriva v tem, da samemu direktorju ne damo dovolj močnega razloga, da nas želi spoznati in imeti osebni pogovor.

 

A zakaj nima direktor želje po tem, da bi nas spoznal

V poslovnem svetu velja nenapisano pravilo. Vzameš list, ga na hitro pogledaš in če ni nič pametnega ga odložiš in se že ukvarjaš z drugimi težavami. Ta list je lahko vaš. Ker direktor, ko vidi list hoče prebrati nekaj edinstvenega. Ko pa so samo šablone pa adijo. Ne da se mu s tem ukvarjati. Res ne.

 

Kaj sedaj?

Tukaj se je treba malo ustaviti in razmisliti. Če z vašim gradivom ne pridete nikamor mogoče niste problem vi, ampak vaš življenjepis. Ko dobim v predogled samo gradivo od posameznika v večini lahko napišem enako. To je samo naštevanje brez kančka tega, kar vi znate in obvladujete. Oseba spozna, da to niste vi. Včasih niti ne ve, kaj bi vi od njega sploh radi in zakaj mu pišete. Še enkrat preberite te zadnje stavke.

 

Rešitev je samo ena

Celota, ko gre od vas mora biti vaša. Mora biti osebna. Mora že takoj povedati, kje lahko samemu direktorju takoj pomagate. Kaj bo z vami pridobil. Kakšne ugodnosti mu lahko ponudite. Morate mu napisati vsaj nekaj otipljivega, da si bo želel, da vas spozna. Če tega ni – niste naredili nič.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Življenjepis primer za zaposlitev

Življenjepis primer za zaposlitev
Življenjepis primer za zaposlitev

 

 

 

 

Vas mogoče zanima :

  1. Iščem zares cool prošnjo za delo
  2. 1 najboljša prošnja za delo vodja gradbišča
  3. 1 najboljša prošnja za slaščičar
  4. 1 najboljša prošnja za slaščičar

 

 

 

 

 

Rate this post

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri