Življenjepis za delo hišnika

Življenjepis za delo hišnika

Življenjepis za delo hišnika

Življenjepis za delo hišnika!

Življenjepis za delo hišnika
Življenjepis za delo hišnika

Življenjepis za delo hišnika naj vsebuje vsa dela, ki lahko koristijo na delovnem mestu hišnik. Ker življenjepis za delo hišnika mora biti osebno, nagovarjati ter imeti velik poudarek na strokovnem znanju, ki ga hišnik tudi potrebuje.

 

Zakaj?

Življenjepis za delo hišnika
Življenjepis za delo hišnika

Življenjepis za delo hišnika ni enostavno napisati, če oseba nima tega, kar direktor pričakuje. Pustimo sedaj tisti primer, ko oseba reče, “da me bodo že naučili”. Ker, če je oseba stara 44 let in do sedaj se ni naučila nič v zvezi z deli, ki jih opravlja hišnik … a ni to malo prepozno? Po drugi strani pa, dajmo si naliti čistega vina. Osnovna šola razpiše oglas, da rabi hišnika. Prijavijo se mnogi kandidati. V veliki večini so napisali “z veseljem se bom tega dela naučil oz. priučil”. Sedaj je tukaj problem. Ravnatelj je po poklicu matematik. Nima pojma o vodovodu, elektriki in celotnem ogrevalnem sistemu. Kdo bo to osebo sploh kaj naučil? Dajmo … razmislite malo, kakšne norije nekateri pišejo, kajne?

 

Izkažite se!

Življenjepis za delo hišnika
Življenjepis za delo hišnika

To je vaša prva in skoraj edina možnost, da se izkažete bodočemu delodajalcu. To, kje lahko že takoj, kot hišnik pomagate -> jasno izpostavite. Ne pisati, kaj ste delali nekaj let nazaj. Ne pisati, kaj ste pozabili in kaj še vas morajo naučiti. Ne. Pišite o tem, kaj bodo z vami in vašo pomočjo že takoj pridobili. Kakšna je vaša korist! Pohvalite se. Morate se pohvaliti, da znate in da bodo z vami imeli en problem manj.

 

In to je težko, kajne?

Seveda. Vsak se ne rad hvali. Nekateri se tudi ne znajo. Nekateri so preskromni. Šola ni vse, tukaj štejejo izkušnje. Tiste zlata vredne, ki se jih da takoj uporabiti. In treba se je posvetiti tudi samemu podjetju. Direktorju je treba pisati direktno. Pisati je treba njemu. On je tisti, ki bo imel razgovor. On je tisti, ki se mora odločiti, kdo bo prišel na razgovor in kdo ne. In to, dragi moji lahko lepo in enostavno začinite tako, da uporabite ime od direktorja. Lepo na njega naslovite. In verjemite mi, da bo on to prebral.

 

Vsako delovno mesto hišnika je različno!

Je. Zato ne morem pisati o nekem skupnem življenjepisu. Se ne da. Ne gre. Ni učinka. Ker vsak ne išče vsega in vsako podjetje išče svoj profil zaposlenega, ki pa ga je potrebno prilagoditi. Če direktor išče hišnika, ki bo delal več-izmensko delo -> potem tudi pričakuje, da mu bo to oseba napisala v samem življenjepis. Napisala, da nima problema, da dela več-izmensko delo. Najhuje je to, ko oseba piše, kaj ej delala “nazadnje sem delala več-izmensko delo“, potem pa jo direktor pokliče na razgovor pa mu ta oseba reče, da si takega delovnika več ne želi. A ni to malo ****!

 

Kje ste ostali vi in moja pomoč?

Videl sem mnoge življenjepisa za delovno mesto hišnik. Slabo. Potem so te osebe rekle, da bodo že same to popravile in na koncu je bil še večji kaos. Še slabše. Zakaj je to tako? Kje je problem? Vse tiči v tem, da ni znanja na tem področju. Ga ni. Tudi sosed ga nima, če se profi s tem ne ukvarja. Imam realni primer, ko sta življenjepis sestavljala zdravnik in odvetnik skupaj. Oba profiča z več, kot 37 let delovnih izkušenj na svojem področju. A njun izdelek je bil ZMAZEK. Kar nekaj. A vsaj zabavala sta se 🙂

 

Moja pomoč?

Seveda. Drugačna izkušnja ter delo na terenu. To je razlika od tisti, ki so v pisarni ali tistih, ki so v akciji. V tem je razlika. Velika razlika. Tukaj še drugi primer, Koga bi vi vzeli za novega prodajalca. Nekoga, ki je bilo kaj prodajal 5 let od vrat do vrat ali trgovca, ki je tudi 5 let prodajal v trgovini. Koga?

 

Razmislite glede pomoči!

Življenjepis za delo hišnika
Življenjepis za delo hišnika

To je sedaj na vami. Ali si boste dovolili pomoč ali ne.

 

 

In tukaj vam lahko pomagam jaz

Razloga sta dva. Lahko bi jih bilo več, ampak sem jih strnil v samo dva. Skratka, tukaj sta :

1 – Za vas je to najbolj enostavnejši način, da pride do prošnje za delo viličarista

To je res. Pa gremo od začetka. Če ste že nekaj časa brez dela in nikakor ne pridete do razgovora -> treba bo nekaj spremeniti, kajne?

 

2 – Ker znam

Imam znanja iz terena ter drugačne poglede, kot vi. Vem, kaj direktor zelo rad prebere in vem, zakaj nekdo pride na razgovor in potem do dela in zakaj nekdo sploh ne pride do razgovora oz. zakaj nekaterim sploh ne odpišejo, da niso primerni kandidati. In to znanje je nekaj vredno, kajne?

 

3 – plus za vas -> hitreje vse gre

Da. V to sem popolnoma prepričan. Če uspeva drugim, bo tudi vam. Je pa res, da boste morali biti vztrajni. Hkrati pa razumeti poudarek na temo veze in poznanstva.

 

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Življenjepis za delo hišnika

… do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe …

Hvala lepa za vso podporo in pomoč! Prišla do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe. Super!!!!!!!! In ZAKON!!!!! Iz srca hvala,  Darja, Murska Sobota

 

Življenjepis za delo hišnika
Življenjepis za delo hišnika

 

 

Življenjepis za delo hišnika
Življenjepis za delo hišnika

 

 

Življenjepis za delo hišnika
Življenjepis za delo hišnika

 

Kaj pa tukaj :

  1. Javna uprava pomočnik kuharja zaposlitev
  2. S pomočjo interneta iščem zaposlitev
  3. Nočno delo po 50 letu
5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri