Življenjepis za delo

Življenjepis za delo

Življenjepis za delo

Življenjepis za delo je pomemben dokument, ki o vas lahko pove marsikaj. Še posebej to, kako dobri ste in kje lahko že takoj pomagate samemu podjetju.

 

Življenjepis za delo

Življenjepis za delo

Življenjepis za delo

Življenjepis za delo je pomemben. Presneto pomemben. Če pa je dobro snovan in napisan pa je še toliko bolj super za bodočega kandidata. Če je vse OK potem z lahko oseba pride tudi do samega razgovora in do direktorja, da se mu lepo predstavi. In osebe z dobrim življenjepisom tudi hitreje pridejo do samega dela. Še več. Jim je lažje, ker imajo gradivo, ki odpira vrata.

 

Nekje je treba začeti. Ampak pri dobrem življenjepisu seveda!

Če le tega ni, je težko priti do razgovora. Težko se je predstaviti in direktorju povedati, da ste tudi vi odličen kandidat za to delovno mesto, ki ga ima na voljo. Če vneto iščete delo potem se trudite in vsaki dan gledate spletne strani z oglasi za delo. A, ko pošljete življenjepis ter ni odgovora je nekaj narobe. Nekje se je zataknilo.  A kje? V življenjepisu seveda. Kje pa drugje. Vi niste nič krivi. Vi ste prav čudovita oseba, ki pa ima mogoče malo narobe snovan življenjepis za delo. Kar pa je velika škoda. Mogoče je od vas odletelo delovno mesto na katerem bi se lepo počutili. BI sama plača bila super in odnos s sodelavci tudi. Ampak mogoče je šlo vse to vstran samo zaradi slabo napisanega življenjepisa. Mogoče. Se ne ve.

 

Če me potrebujete mi pišite

Če pa boste zraven priložili še vaše gradivo, pa boste dobili brezplačni odgovor, kaj po mojem mnenju manjka ali pa je preveč v vašem gradivo. Dobili boste obrazlago ter mogoče tudi, zakaj jaz tega gradiva ne bi pošiljal dalje.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Življenjepis za delo

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi lepo pomagal. Res je, da je bila moj življenjepis samo navaden Europass in s tem nisem prišla prav nikamor. Po pomoči pa sem že prišla do kakšnega razgovora. Sedanji razgovor pa mi je prinesel 3 mesece poskusnega dela, kar je zame full veselje. Vauu … super ste g. Sandi. Tudi vam vse dobro.

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.