Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto2
Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto mora biti res dober. Mora poudariti že v uvodnem pismo, da ste prav kandidat za to prosto delovno mesto. Ne. Narobe sem napisal. Morate napisati, da ste pravi kandidat za podjetje. Da kompatibilno soupadate z ostalim timom podjetja. Da se na vas lahko zanesejo in računajo v kriznih situacijah.

 

Življenjepis za prosto delovno mesto ter besede

Besede prodajajo. Zato pazite, katere besede boste uporabili. Skrbno morate narediti tudi sami selekcijo besed in pri tem odstraniti to, kar noter ne paše. Pri tem morate uporabljati tudi besede, ki navdušijo samega bralca. Da, vem da je to težko, vendar je to odlična pot do samega razgovora in kasneje do zaposlitve.

 

Kako?

To me vpraša vsak. Kako naj sam nekaj napiše, da bo celota 100% zanimiva? Aja, pa še prosijo, naj jim na hitro povem. Pri tem rečem, “To je enostavno. Greste na vse delavnice o prodaji in marketingu. Potem vse delate več let, da lepo spoznate zakonitosti, potem pa delate počasne korake pri snovanju življenjepisa“. Pri tem oseba spozna, da je za to potrebnih nekaj let delovnih izkušenj. Ali pa še več. Seveda je vključen tudi teren. Delo z direktorji. Tudi delo z tečnimi direktorji. Pa tudi z deloholiki in velikimi skopuhi.

 

Skopuh direktor

Pred časom sem spoznal uspešnega direktorja. Njegovo podjetje ima 12 zaposleni in je zelo stabilno. Vendar je direktor skopuh. Vse da za nov avto in vse, kar na njega lahko gre, pri tem pa ne plača niti kavice, kaj šele kosila. Sedaj si zamislite tole : v njegovi pisarni ste od 07.00 pa imate delo vse do 12.00. V eno in brez odmora. Zagotovo ste med tem  časom postali lačni? No vsaj jaz sem kakih 4 krat 🙂 In, kaj na koncu 12.00 ure dobim? Nič. Direktor si gre v trgovino kupit sendvič. Zraven trgovine pa je dobra gostilna, kjer imajo jedi na žlico od 3€ dalje. Za sendvič pa je dal 1.73€. No jaz sem šel v gostilno in še pivo sem si zraven privoščil in je pasalo.

 

Spoznanje?

Ne glede, kako pametna je oseba je zelo težko napisati kaj takega, ko še oseba ni pisala. Podobno je tako, kot bi začeli pisati besedila za skladbe. Ko jih boste nekaj napisali boste dobili nek vpogled v celoto. A pri tem boste spoznali, da je težko nekomu govoriti, kako ste do tega navdiha prišli. Pač znate in vam gre. In ni neke skrivne formule, kako do uspeha. Enostavno delate in razmišljate ter se poglabljate v sam sistem, ki vas zanima. In posledično se gojijo tudi sami rezultati.

 

Kako naprej?

Pišite mi. Svetujem vam, da vam celoto uredim sam, kot pa, da se sami živcirate z vsem tem. Ker na koncu ne boste imeli nič od tega pa še ne veste, kako dobro bo sama celota izpadla. Zato – raje mi pišite.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

Tema : Življenjepis za prosto delovno mesto

… wooowww glede vaše pomoči …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Moram napisati samo -> wooowww glede vaše pomoči. Samo to. Hvala!!!! Vikica, Rogatec

Življenjepis za prosto delovno mesto
Življenjepis za prosto delovno mesto

… prišla sem do razgovora, vendar …

Spoštovani. Prisluhnila sem vašim nasvetom ter začela iti v akcijo. Kar hitro se je poznalo. Prišla sem do razgovora, vendar dela nisem sprejela, ker je minimalna, direktor jamra in več-izmensko delo. Tega pa res ne potrebujem še sedaj, kajne? Vseeno, g. Sandi hvala lepa za vse! Marjeta, Ihan

 

Življenjepis za prosto delovno mesto
Življenjepis za prosto delovno mesto

… hvala lepa za vso pomoč …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Super ste in hvala lepa za vso pomoč! Adrijana, Dekani

… obrestovala se je …

Zdravo. hvala lepa za pomoč pri prošnji za delo. Obrestovala se je! Petra, Litija

 

Življenjepis za prosto delovno mesto
Življenjepis za prosto delovno mesto

… so mi ponudili 3 mesečno poskusno delo …

Lepo pozdravljeni. Evo. Ravno prišla od razgovora. Super sem, ker so mi ponudili 3 mesečno poskusno delo ter že v hitrem času grem na zdravniški pregled. Hkrati pa so mi povedali, da je sicer kolektivni dopust ter samo enoizmensko oz. dopoldansko delo, kar pa meni zelo paše. Komaj čaka. G. Sandi super ste in res hvala za pomoč. Ajda, Rakek

… sem ravno prišla iz razgovora …

Lepo pozdravljeni. Kako ste kaj? Jaz sem ravno prišla iz razgovora. Nisem nekam vesela, saj so mi ponudili več-izmensko delo, kar pa meni sploh ne ustreza. Vendar vi ste se zelo izkazali in spoznala sem, da je ta vaša pomoč zelo zelo učinkovita. Super ste. Hvala lepa ter lp, Antonija, Idrija

Življenjepis za prosto delovno mesto
Življenjepis za prosto delovno mesto

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri