Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto2

Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto mora biti res dober. Mora poudariti že v uvodnem pismo, da ste prav kandidat za to prosto delovno mesto. Ne. Narobe sem napisal. Morate napisati, da ste pravi kandidat za podjetje. Da kompatibilno soupadate z ostalim timom podjetja. Da se na vas lahko zanesejo in računajo v kriznih situacijah.

 

Življenjepis za prosto delovno mesto ter besede

Besede prodajajo. Zato pazite, katere besede boste uporabili. Skrbno morate narediti tudi sami selekcijo besed in pri tem odstraniti to, kar noter ne paše. Pri tem morate uporabljati tudi besede, ki navdušijo samega bralca. Da, vem da je to težko, vendar je to odlična pot do samega razgovora in kasneje do zaposlitve.

 

Kako?

To me vpraša vsak. Kako naj sam nekaj napiše, da bo celota 100% zanimiva? Aja, pa še prosijo, naj jim na hitro povem. Pri tem rečem, “To je enostavno. Greste na vse delavnice o prodaji in marketingu. Potem vse delate več let, da lepo spoznate zakonitosti, potem pa delate počasne korake pri snovanju življenjepisa“. Pri tem oseba spozna, da je za to potrebnih nekaj let delovnih izkušenj. Ali pa še več. Seveda je vključen tudi teren. Delo z direktorji. Tudi delo z tečnimi direktorji. Pa tudi z deloholiki in velikimi skopuhi.

 

Skopuh direktor

Pred časom sem spoznal uspešnega direktorja. Njegovo podjetje ima 12 zaposleni in je zelo stabilno. Vendar je direktor skopuh. Vse da za nov avto in vse, kar na njega lahko gre, pri tem pa ne plača niti kavice, kaj šele kosila. Sedaj si zamislite tole : v njegovi pisarni ste od 07.00 pa imate delo vse do 12.00. V eno in brez odmora. Zagotovo ste med tem  časom postali lačni? No vsaj jaz sem kakih 4 krat 🙂 In, kaj na koncu 12.00 ure dobim? Nič. Direktor si gre v trgovino kupit sendvič. Zraven trgovine pa je dobra gostilna, kjer imajo jedi na žlico od 3€ dalje. Za sendvič pa je dal 1.73€. No jaz sem šel v gostilno in še pivo sem si zraven privoščil in je pasalo.

 

Spoznanje?

Ne glede, kako pametna je oseba je zelo težko napisati kaj takega, ko še oseba ni pisala. Podobno je tako, kot bi začeli pisati besedila za skladbe. Ko jih boste nekaj napisali boste dobili nek vpogled v celoto. A pri tem boste spoznali, da je težko nekomu govoriti, kako ste do tega navdiha prišli. Pač znate in vam gre. In ni neke skrivne formule, kako do uspeha. Enostavno delate in razmišljate ter se poglabljate v sam sistem, ki vas zanima. In posledično se gojijo tudi sami rezultati.

 

Kako naprej?

Pišite mi. Svetujem vam, da vam celoto uredim sam, kot pa, da se sami živcirate z vsem tem. Ker na koncu ne boste imeli nič od tega pa še ne veste, kako dobro bo sama celota izpadla. Zato – raje mi pišite.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto

Življenjepis za prosto delovno mesto

 

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.