Življenjepis za službo

Življenjepis za službo

Življenjepis za službo

Življenjepis za službo

Življenjepis za službo
Življenjepis za službo

Življenjepis za službo je potreben predvsem iz tega vidika, ko se res želite izkazati in poudariti vsa svoja znanja in tehnične spretnosti. Vendar pri tem mora celota biti lepo in sistematično tudi napisana. pa gremo od začetka.

 

Življenjepis za službo mora biti?

Življenjepis za službo
Življenjepis za službo

Življenjepis za službo je potreben takrat, ko se gre za delovno mesto, ki ima večjo težo, odgovornost ali pa še kaj več. Življenjepis se ne rabi pisati za delo v proizvodnji ter za delo v trgovini. tam je prošnja dovolj. Torej, kje vse se potrebuje življenjepis za službo :

 1. računovodja, administracija ter tajnica
 2. učitelj
 3. delo v javni upravi
 4. vodja enote oz. vodja delavcev
 5. pomočnik direktorja ali direktor
 6. ….

 

Za vse se ne more uporabljati življenjepis

To je dejstvo. Zato pazite za kakšno delovno mesto se potegujete. Ker po drugo strani pa morate biti zelo prilagojeni oz. še bolj pa ustrezati tistim delovnim zahtevam, ki jih sam direktor tudi zahteva. To, kar direktor zahteva to on tudi potrebuje. Zato razmislite, kaj se potrebuje življenjepisi n kdaj se potrebuje prošnja za delo.

 

Kakšen je vaš življenjepis za službo?

Če je univerzalen ni OK. Če ne pišete o tem, kaj direktor potrebuje ni OK. Če pišete o bratu, ženi in otrocih ni OK. Če nikjer ne izpostavite besede “lahko vam pomagam že takoj” tudi to ni OK. Če ste napisali “zelo si želim dodatnega izobraževanja” tudi to mogoče ni ravno OK. Kdaj pa je mogoče OK? Predvsem takrat, ko boste pisali o tem, kje lahko samemu direktorju že takoj pomagate. Pomagate tam, kjer direktor ima problem in išče pomoč – novega zaposlenega. Tam pa se lahko lepo razpišete.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

 • prošnja za delo
 • europass življenjepis
 • spremno pismo
 • motivacijsko pismo
 • osebni življenjepis
 • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Življenjepis za službo

 

… sem imela izjemne …

Lepo pozdravljeni. Tudi sama sem imela izjemne probleme pri iskanju službe ter kako priti do razgovora. Tukaj mi je potem na koncu g. Sandi lepo pomagal. Super je in hvala za pomoč.

 

Življenjepis za službo
Življenjepis za službo

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri