Življenjepisi primeri

Življenjepisi primeri

Življenjepisi primeri

Življenjepisi primeri

Življenjepisi primeri

Življenjepisi primeri so velikokrat iskani parametri v samem Googlu. Vendar pri tem se ven vrže skoraj niča pametnega. Problem je sledeči. Niso osebni in so tipski. Nekateri so zelo grafično obdelani a pri tem ne povedo prav nič pametnega. In sedaj je vsak bralec spet v zadregi. Predvsem zaradi tega, ker sam ne ve, kaj bi sam direktor zelo rad prebral.

 

Življenjepisi primeri – napake

Vsak posameznik se mora zavedati, da je splet polno informacij, ki pa mogoče ne držijo. Lahko je na oko lepo, a po drugi strani pa o osebi ne pove nič tistega, kaj bi nekdo želel, da prebere. Vedar je tukaj nekaj napak :

Napaka št. 1
Življenjepis je preveč kičast in barvit. Tukaj ne pride do izraza tisto, kar bi moralo.

 

Napaka št. 2
Slaba osnova pisanja življenjepisa. Pri tem se uporabijo hobiji, namesto tega, da bi se pisalo, kje vse lahko podjetju pomagate. Sedaj si predstavljate direktorja, ko dobi nek življenjepis v roke. Ves v pričakovanju, kaj vse sam kandidat zna – le tega ni, a na koncu spoznava, da le ta kandidat rad igra nogomet in hodi v planine.

 

Napaka št. 3
Oseba nikjer ne napiše, kaj vse dodatno še zna. Eno je znanje, ki si ga je oseba pridobila z delom, a drugo pa je tisto, ki oseba zna zaradi osebnega razvoja. Nenehnega učenja je lahko veliko. A to se lahko tudi napiše. Tudi vsa dodatna znanja, izobraževanja, seminarji, … vse to je neka dragocenost za osebo.

 

Kako naprej?

Kot prvo je dobro vedeti, da vzorci niso dovolj dobri. Žal so potem tudi neosebni. Zraven tega pa izgubi sam čar celote. Naprej je težko, če iščete enostavno shemo, da boste vnesli podatke in prišli do razgovora. Nekje se vedno zatakne. Če ni celota pisana samo za vašo kožo bo zelo težko priti do razgovora.

 

 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Življenjepisi primeri

 

– – – – – –

Priporočam, da kontaktirate g. Sandija, saj vam lahko lepo pomaga.

– – – – – –

Življenjepisi primeri

Življenjepisi primeri

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.